4000+
Haartransplantaties

20+
Jaar

Vrijblijvende offerte voor haartransplantatie

Na de operatie

Het proces na de operatie is misschien wel een van de belangrijkste factoren in uw beslissing om al dan niet tot een haartransplantatie over te gaan. U zult daarom willen weten hoe dit proces verloopt alvorens een haartransplantatie te overwegen.

Om een optimaal resultaat van de ingreep te garanderen, krijgt u gedegen instructies voor de periode na de operatie.

Na de haartransplantatie krijgt u ook medicijnen (bijvoorbeeld om zwellingen tegen te gaan), pijnstillers en antibiotica.

Hoewel FUE een minimaal-invasieve techniek is om haar te herstellen, moet u toch rekening houden met enige roodheid, zowel in het donor- als in het ontvangstgebied. Binnen enkele dagen zal deze roodheid afnemen om, afhankelijk van uw huidskleur en het genezingsproces, binnen enkele weken te verdwijnen.

Een patiënt heeft na de ingreep gewoonlijk geen pijn, maar u moet er rekening mee houden dat u het ontvangstgebied een paar dagen beter niet kunt aanraken. Het is dan ook het beste om na de ingreep een paar dagen rustig aan te doen. U krijgt ook speciale aanwijzingen voor het wassen van uw haar, en advies over hoe u de eerste 7-10 dagen uw haar met shampoo kunt wassen om het genezingsproces te bevorderen.

Oogoperatie in Turkije

Ons partner
www.ooglaseren-turkije.nl