4000+
Haartransplantaties

20+
Jaar

Vrijblijvende offerte voor haartransplantatie

Medische behandeling

Er zijn slechts drie medische behandelingen voor haarverlies die met ingang van 2018 door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) zijn goedgekeurd. Dit zijn:

  1. Minoxidil (Rogaine ®)
  2. Finasteride (Propecia ®)
  3. Laag niveau van lichttherapie


Dutasteride (Avodart ®), dat vergelijkbaar is met Finasteride, is door de FDA niet officieel goedgekeurd voor de behandeling van haarverlies.

Een medische behandeling is van belang voor het behoud van het bestaande oorspronkelijke haar en het verkrijgen van zo vol mogelijk haar in de toekomst. Medische behandeling helpt niet alleen om een deel van het uitgevallen haar terug te krijgen, maar het vertraagt of stopt ook toekomstig haarverlies.

Medische behandeling kan de planning van een operatieve ingreep op verschillende manieren beïnvloeden. Als de patiënt goed op de behandeling reageert, kan de patiënt ertoe besluiten om af te zien van een operatieve ingreep. Soms verbetert de situatie zozeer dat men kan volstaan met een minder agressieve procedure. Zelfs als medische behandeling slechts minimaal effectief is, kan geringe nieuwe aangroei er in veel gevallen voor zorgen dat het geïmplanteerde haar er beduidend voller uitziet.

Oogoperatie in Turkije

Ons partner
www.ooglaseren-turkije.nl