4000+
Haartransplantaties

20+
Jaar

Vrijblijvende offerte voor haartransplantatie

Kosten van een haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie kosten onafhankelijk van aantal grafts!

Een behandeling is per definitie persoonlijk.
We zijn ons ervan bewust dat veel patiënten graag eerst willen weten wat een haartransplantie kost.

Bij vele klinieken zijn de kosten van de procedure afhankelijk van een aantal factoren, zoals de algemene complexiteit van de situatie, de specifieke kenmerken van het haar en het aantal grafts dat getransplanteerd moeten worden om het door de patiënt gewenste resultaat te bereiken. In onze kliniek wordt eerst gekeken naar het donorplaats om vast te stellen wat de hoeveelheid van grafts kan zijn om te verwijderen. Vervolgens wordt het maximale aantal grafts geimplanteerd om de uiteindelijke densiteit te krijgen. De prijs is daardoor onafhankelijk van het aantal grafts dat wordt geimplanteerd!

Verder is het voor de planning van de procedure ook nodig om na te gaan wat er potentieel aanwezig is voor later haarverlies, en hoe er in het verdere leven van de patiënt optimaal gebruik gemaakt kan worden van het beschikbare donorhaar.

Wilt u geïnformeerd worden over de kosten en procedure van haartransplantatie dan nodigen we u van harte uit het online vragenformulier in te vullen. U krijgt dan van de behandelend chirurg een advies op maat, zodat de situatie correct kan worden beoordeeld. Iedere haardos is anders en ieder geval is uniek, maar een volle haardos hoeft u geen fortuin te kosten. Wij zorgen ervoor dat de haarimplantatie kosten elke cent waard zijn.

FUE

Follicular Unit Extraction
2190
  • BEHANDELING
  • TRANSFER VLIEGVELD
  • VERBLIJF

DHI

Directe Haarimplantatie
2390
  • BEHANDELING
  • TRANSFER VLIEGVELD
  • VERBLIJF

TRANSFER EN VERBLIJF

De transfer van en naar vliegveld Sabiha Gökçen (SAW) en Istanbul Airport (ISL) zowel verblijf voor twee nachten (inclusief ontbijt) in het Broyt Suites Hotel is bij de prijs van de behandeling inbegrepen .

VLUCHT

De kosten voor de vlucht is niet bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Een retourvlucht Istanbul komt op ongeveer 180-250 euro of misschien goedkoper.

BETAALMOGELIJKHEDEN

U betaalt in Istanbul contant. Een aanbetaling in de vorm van een overschrijving is niet nodig.

Oogoperatie in Turkije

Ons partner
www.ooglaseren-turkije.nl