4000+
Haartransplantaties

20+
Jaar

Vrijblijvende offerte voor haartransplantatie

FAQ

Het belangrijkste voordeel van FUE heeft te maken met de manier waarop de folliculaire eenheden uit de huid worden gehaald. De haarfollikels worden een voor een met de hand verwijderd, waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer kleine instrumenten. Daardoor blijven er geen zichtbare littekens achter op de hoofdhuid, wat de patiënt de mogelijkheid geeft het haar kort te dragen. Bovendien hoeft er niet te worden gehecht, hoeven er geen wonden met verband of tampons verbonden te worden, en verloopt de postoperatieve fase zo goed als pijnloos.
Nee. De procedure duurt één dag, u verlaat de kliniek nog dezelfde dag.
Dr. Kayiran gebruikt plaatselijke verdoving. De patiënt is tijdens de ingreep dan ook bij kennis en alert, zonder dat hij ongemak ondervindt. De FUE-procedure is minimaal-invasief, zeer veilig en vindt plaats onder plaatselijke verdoving.
In de meeste gevallen knippen we het haar kort zodat we een maximaal aantal kwalitatief goede grafts kunnen verkrijgen. Meestal is dit afhankelijk van het aantal grafts dat benodigd is. Hoe meer grafts er nodig zijn, hoe groter de kans is dat u uw haar kort geknipt moet worden.
Wij adviseren altijd een persoonlijk consult af te spreken, zodat verschillende factoren, zoals uw leeftijd, uw type haarverlies en haarverlies binnen uw familie onderzocht kunnen worden. Al deze factoren tezamen bepalen in hoeverre de behandeling voor u geschikt is. In het algemeen bent u een potentiële kandidaat voor haartransplantatie als u gezond bent en beschikt over een goed donorgebied.

3-6 weken na de haartransplantatie zal het haar gaan uitvallen. Het duurt zo’n 2-4 maanden voordat het opnieuw begint te groeien. Men gaat ervan uit dat de hergroei na zo’n 6 maanden op de helft is. Het definitieve resultaat is na 12-14 maanden bereikt. Omdat iedere patiënt anders is, kan de voortgang variëren.

Een FUE-haartransplantatieprocedure vereist zowel chirurgische vaardigheid als artistiek talent. Dr. Kayiran beschikt over beide kwaliteiten, wat hem in staat stelt om een natuurlijk resultaat te bereiken. Voor resultaten kunt u ook de bibliotheek van eerdere patiënten bekijken.

Nee, dat risico bestaat niet, want het haar dat getransplanteerd wordt is uw eigen, natuurlijke haar.
Haar ziet er uit als poppenhaar wanneer het in rechte lijnen wordt geïimplanteerd (wat niet de natuurlijke groeiwijze is) en wanneer folliculaire eenheden van 3 haren of meer op de haargrens geïmplanteerd worden. Maar het resultaat dat men met de huidige technieken bereikt is in esthetisch opzicht bevredigend en ziet er natuurlijk uit.
Het getransplanteerde haar komt uit zones die niet gevoelig zijn voor de werking van DHT (het hormoon dat verantwoordelijk is voor haaruitval). U verliest uw haar dan ook niet.

Oogoperatie in Turkije

Ons partner
www.ooglaseren-turkije.nl