4000+
Haartransplantaties

20+
Jaar

Vrijblijvende offerte voor haartransplantatie

Directe Haarimplantatie

DHI Directe Haarimplantatie

Of het nu gaat om cosmetische voorkeuren of gezondheidsproblemen, haaruitval is een aandoening waar miljoenen mensen problemen mee hebben. Gelukkig is haarimplantatie een snelgroeiende sector waar technologische en medische innovaties het implantatieproces en de eindresultaten succesvoller maken.

Een van de recente voorbeelden van dergelijke vorderingen is de directe haarimplantatietechniek, die beschouwd wordt als een geavanceerde folliculaire implantatiemethode. Met de ervaringen van gecertificeerde chirurgen en de nieuwste medische apparaturen, garandeert de DHI-procedure een natuurlijke haarlijn, en een maximale densiteit.

Directe haarimplantatie wordt uitgevoerd met een implantaat dat bekend staat als Choi Pen, een zeer fijn medisch hulpmiddel met een diameter van 1 mm. Het is een uiterst functioneel apparaat dat de chirurgen de perfecte richting, engel en diepte garandeert om de gewenste resultaten te bereiken. Als onderdeel van de procedure wordt het haar met de Choi-pen uit het donorgebied verwijderd en direct geïmplanteerd.

Oogoperatie in Turkije

Ons partner
www.ooglaseren-turkije.nl